Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم درس اخلاق حوزه علمیه حجت بن‌الحسن(عج) تهران با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم میرباقری، استاد سطوح عالی حوزه علمیه امام القائم(عج) درباره خصوصیات اخلاقی حضرت زهرا(س) با حضور طلاب در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
حجت‌الاسلام میرباقری درباره آثار بیان فضائل حضرت زهرا(س) گفت: دلیل انتخاب این مبحث نزول برکاتی است که طبق روایات وارده از معصومین(ع) بر بیان کنندگان فضائل اهل بیت(ع) وارد می‌آید به این معنی که آنان در محضر خداوند ارج و قربی زیادی را دارا خواهند بود و دلیل دیگر الگوبرداری از شخصیت والامقام حضرت در ادامه زندگی است، جهت درک جایگاه اهل بیت(ع) در اولین مرحله باید به فرمایشات ارزشمندشان توجه کنیم به عنوان نمونه امام زمان(عج) در یکی از توقیعات شریفشان نوشته‌اند ما تربیت شده از سوی خدا هستیم و خداوند متعال علم و کمال را در وجودمان نهادینه کرد به همین جهت مسئولیت تربیت و راهنمایی مردم به ما واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: حضرت زهرا(س) جامع صفات کمال الهی بود به گونه‌ای امام زمان(عج) ایشان را الگوی خودشان قرار دادند، شخصی به محضر امام صادق(ع) رسید و عرضه داشت چه علمی خداوند به شما عطا کرده که تمام عالمان عالم به علوم الهی شما غبطه می‌خورند حضرت فرمود آن علم جفر است علمی است که به وسیله آن حقائق باطنی تمام مسائل برای ما آشکار می‌شود و هیچ اتفاقی در گذشته و آینده از ما پنهان نخواهد بود، اینها نمونه‌ای از فضائل اهل بیت(ع) است که حضرت زهرا(س) دارای چنین صفاتی است.
میرباقری افزود: صفت دیگر حضرت زهرا(س) زُهد ایشان است، در روایات مختلف سفارش شده که انسانها بی رغبتی خود نسبت به دنیا را که از آن به عنوان زُهد تعبیر می‌کنند را افزایش دهند البته تعریف زُهد به این معنا نیست که انسان از نیاز های حلال خودش استفاده نکند بلکه در کنار استفاده از این نعمات نباید وابستگی بدان پیدا کند که وجود این وابستگی مشکلات زیادی را در هنگام مفارقت روح از عالم دنیا به عالم آخرت ایجاد خواهد کرد، در سیره رفتاری آقا سید مهدی قوام نقل شده دزدی قالیچه خانه ایشان را دزدید و هنگام فروش چون که مردم این قالی را در خانه آقا سید دیده بودند با مشکل روبرو و دستگیر شد وقتی به ایشان موضوع را اطلاع دادند گفتند ایشان دزد نبوده بلکه در اثر فراموشی خاطرش نبوده که قالیچه دیگری را که باقی مانده همراش ببرد! مگر یک انسان چقدر می‌تواند عدم وابستگی به ظواهر دنیا داشته باشد تا جایی که هیچ رغبتی بدانها نداشته باشد.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه امام القائم(عج) گفت: در سیره رفتاری حضرت زهرا(س) نقل شده شب عروسی ایشان وقتی برای اولین بار لباس نو به تن کرده بود هنگام ورود به خانه با درخواست فقیری مواجهه شد که درخواست لباسی را می‌کرد حضرت وارد خانه شد و لباس بر تن خویش را به فقیر داد و لباس وصله دار به تن کرد صبح هنگام وقتی پیامبر وارد خانه شد حضرت را در این حالت دید از دلیل این موضوع پرسید ایشان ماجرا را تعریف کرد و بعد فرمودند پدرم می‌توانستم لباس دیگری را به او بدهم اما از شما آموختم که فرمودید خداوند متعال فرموده اگر می‌خواهید به فقراء کمکی کنید از چیزی اینکار را بکنید که بدان علاقه دارید من هم به جهت اطاعت امر شما این کار را کردم! پیامبر دخترش را به آغوش گرفت و فرمود پدر فدای تو باد! این روایت نشان از بی رغبتی کامل حضرت زهرا(س) به ظواهر دنیا جهت کسب رضایت خداوند متعال است.
محمد ایمانی‌مهر

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۰۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ،آیت الله حسینی با بیان اینکه شرب خمر از گناهان بزرگ است ، افزود: باید از این گناه دوری کرد تا در جامعه عادی انگاری نشود و نهاد های مرتبط باید با این عمل به جد برخورد کنند.   نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با برشمردن عواقب دینی و شرعی شرب و خمر گفت: در جامعه اسلامی شراب خواری حرام بوده و فرمان خداوند بر این است که در خصوص این مجالس باید تذکر و جلوگیری شود. وی یا اشاره به آیاتی از قران کریم و توصیه به توجه به رهنمود‌های خداوند در قران گفت: باب توبه و استغفار باز است و کسانی که توبه می‌کنند همه گناهانشان بخشیده و می‌شود و در برخی موارد نیاز به جبران هست و حق مردم باید اداشود و حق الله را باید جبران کرد. آیت الله سید نصیر حسینی در ادامه افزود: توبه تنها استغفار زبانی نیست بلکه باید قلبی و عملی باشد تا این توبه پذیرفته شود. امام جمعه شهر یاسوج در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته گفت: کسانی که با خداوند مخالفت می‌کنند کیفری سخت در انتظار آنهاست و رعایت تقوی و دوری از گناه ضرورت دارد. آیت الله سید نصیر حسینی وجود امام را ضرورتی بر جامعه دانست و گفت: اگر امام نباشد نظام تکوین و تشریع از بین خواهد رفت . وجود امام برای نظام آفرینش حجت است و در کنار قران وجود امام برای هدایت و رفع مسائل لازم و ضروری است. آیت الله حسینی با اشاره به اینکه امام جعفر صادق (ع) انقلاب بزرگی در مذهب ایجاد و اساتید زیادی برای ترویج دین تربیت کردند، با برشمردن خصوصیات امام ابراز داشت: خداوند است که تاج امامت را بر سر شخص می‌گذارد چرا که امام از خطا‌ها مبرا و مافوق تصورات انسان هاست. وی خصلت دیگر امامان را علم لدنی عنوان کرد و گفت: علم امام متصل به علم الهی است و همه عالم زیر نظر اوست و باید به حجت خداوند ایمان داشته باشیم. آیت الله سید نصیر حسینی با تبریک روز ماما و روز جهانی هلال احمر گفت: امدادگران در لحظات سخت در کنار مردم هستند و از زحمات آنها تقدیر و تشکر می‌کنم.

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • شرکت در انتخابات هم حق است هم وظیفه
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ماجرای تلخ عروسی‌هایی که تبدیل به عزا می‌شوند
  • دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی | ماجرای تلخ عروسی هایی که عزا می شوند
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام